Sudbina protiv nje: ANA Bekuta ostala bez krova nad glavom i novca! KUKA na sav glas

Ova prica o njenom nimalo ugodnom zivotu. Ane BEKUTA OTKRIVA mnogo toga kako je tekao njen uspjeh ali takodje bacilo je i svjetlo na neke teske trenutke koje je morala da prodje da bi bila ono sto jeste i da sve ovo postigne. Iako je njena karijera bila u tom trenutku na samom vrhuncu Bekuta je prolazila zaista teske trenutke jer je imala mnogo finansijskih poteškoca kao i porodicnih problema.

Desio se njen neki iznenadnih preokret zivota prvo bolest oca a onda se morala da brine o njemu i to je otezalo tesku vec tada situaciju. Situacija je bila takva da je morala da posudi novac za one neke osnovne potrebe kao sto je kirija ili hrana i to pokazuje koliko zivot zaista izazovan moze da bude i sa problemima. Cak i kada je njena karijera svjetala bekuta je morala na ledjima da ima tetret porodicnih probleme i da se brina o svima svojim bliskim.

Tada je bila situacija sa sinom Igorom koji je tada bio u vojsci i situacija je vec tada dovoljno teska bila. Ona se brinula za sina i njegovu sigurnost i to je stalno bilo prisutno. Ona je i dalje drzala osmjeh na licu i izvodila pjesme sa strasti.

Ono sto ovu pricu cini posebno inspirativnom jeste cinjenica da je Bekuta savladala sve izazove stavljene ispred nje jer je radila i trudila se i borila. Uz podrsku svojih prijatelja prebrodila je sve teske trenutke i podigla se.

Odnos koji je imala sa pokojnim Milutinom Mrkonjicem je pokazalo da je to njena najveca romansa dok su odnosi prije toga bili manje poznati javnosti. Bekutina ljubav prema muzici ali njena snaga da se digne iznad svega pokazalo je kakva je ona osoba.