KONAČNO kraj ljubavi radi KOLEGE: Suzanu i Sasu samo jedan potez doveo do katastrofe i DEFINITIVNOG kraja (FOTO)

Iako je dosta ljudi od samog pocetka njihovog odnosa uvjereni da ce Sasa POpovic i Suzana Jovanovic da ostare i da imaju divnu ljubavnu pricu od 1991. godine na proslavi rodjendana tada vec poznate zvijezde Svetlane Cece Raznatovic doslo je kako tvrde mediji do susreta koji bi mogao da bude sudbinski. Brak Sase Popovica i Suzane nije bio planiran ali se moglo ispostaviti da se nesto izmedju njih desavalo.

Sasa Popovicje bio tada na proslavi punoljetstva poznate pjevacice ali to nije bila bila njegova sadasnja supruga. Buduci da se sve ovo desavalo davno danas svi govore o tome kakav je to bio njihov susret i kako se njihov zivot od tada promijenio zauvijek. Navodno pjevacica koja je uletila u njihov odnos je bila Zlata Petrovic.

Kako su mediji govorili ljubav izmedju njih se brzo rodila pa su Sasa i bivsa supruga tada Peje Stojakovica krenuli u svoju omansu pa su snimili i duet.

Na samom pocetku njihova karijera je sjajna bila pa su napravili jos jedan duet a on se zvao “Da smo theli mi” “Rodjenda si da mi budes djevojka” Domaci mediji govore da je odnos bio pun strasti pa su cak vjerovali da ce direktor Granda da pjevacicu dovede do oltara ali se desio raskid. Sve se zavrsilo samo na nekim pricama i nagađanjima medija.

 

Danas Sasa Popovic uziva u skladnom i dobrom braku sa Suzanom Jovanovic te jako cesto kaze da je to njegova sudbinska i prava i jedina ljubav. Imaju dom, imaju svoju malenu porodicu koju cuvaju i stite i to je naravno bolje od bilo kojeg materijalnog bogastva.