Supruga legendarnog Zdravka Čolića fotografisana na ulici: “Izgleda kao da mu je majka” – SVI se pitaju gde su mu oči bile (FOTO)

U našem kulturnom pejzažu, mnoštvo značajnih ličnosti iz oblasti popularne muzike postalo je istaknuto tokom prošlog veka, ostavivši neizbrisiv uticaj koji traje do današnjih dana. Među ovim uticajnim ličnostima izdvaja se jedan: Zdravko Čolić, renomirani pevač koji iu poodmaklim godinama pleni publiku neviđenim nivoom veštine i estrade. Čola prkosi konvencionalnim očekivanjima vezanim za njegove godine i opsežnu karijeru, dosljedno popunjavajući najveća mjesta u regiji. Sasvim je jasno da mu odlazak u penziju u doglednoj budućnosti ne predstavlja pitanje.

Od svojih ranih dana u grupi Korna, kroz nezaboravan nastup na Evroviziji i brojne nastupe širom Jugoslavije uz svoje hvaljene plesačice Lokicu, Čola je, kako ga njegovi vjerni obožavatelji rado nazivaju, uporno trijumfirao, čak i kada je blizu osamdesete, neprekidno osvaja publiku u arenama.

S druge strane, Čola predstavlja prethodnu eru popularnih ličnosti koje shvataju značaj održavanja jasne granice između svog ličnog i javnog života. U današnjem svijetu postalo je uobičajeno da fanovi imaju neograničen pristup svakom minutnom aspektu života svojih idola, postavljajući ih na pijedestal sličan božanstvima. Stručnjaci ovaj fenomen nazivaju “parasocijalnim odnosima”, što predstavlja značajan izazov u eri društvenih medija.

Čola je izričito jasno stavio do znanja da je njegov fokus isključivo na pružanju zabave javnosti, cijeneći svoju privatnost iznad svega. Međutim, nedavni incident zatekao je mnoge nespremne kada se pojavila neovlašćena fotografija njegove supruge u javnom okruženju. Na slici je djelovala opušteno i nonšalantno, ne trudeći se da projektuje pretjerano uglađen ili glamurozni imidž. Pogledajte vizuelnu referencu ispod. Uprkos njenoj bliskoj povezanosti sa poznatom ličnošću, Čola i njegova porodica vode diskretan privatni život, zbog čega je teško razaznati njenu vezu sa slavom samo na osnovu njenog izgleda. Dok pojedini pojedinci uskog gledišta mogu očekivati ​​značajnije prisustvo supruge cijenjenog Zdravka Čolića, u stvarnosti ona djeluje sasvim obično.