“Supruga mi je PSIHOPATA- Nakon vjenčanja sve mi je postalo jasno ali…”

Moja supruga je psihopata i to jasno kazem. Nakon sto smo se vjencali odmah mi je bilo cudno u svemu tome da se ona svaki dan po dva tri puta cuje sa svojim tatom. Mislio sam da ce svojim vremenom sve doci na svoje ali kako je vrijeme odmicalo pozivi su bili sve cesci. Vjerujte da su nekada dnevno razgovarali po sat vremena.

Neki dan nisam mogao da trpim sve to i rekao sam joj da nije normalno vise to sto radi da je u neku ruku bolesno. ona mi nista nije odgovorila nego je samo plakajuci otisla u svoju sobu.

 

Jako je volim i tesko mi je bilo jer sam je rasplakao i rastuzio. Krenuo sam u sobu da joj se izvinem za te rijeci ali kada sam usao u sobu vidio sam je kako se pakuje.

nije mi bilo na prvu jasno zasto se pakuje a ona je rekla da je odlucila da se seli kod svog tate jer je toliko uvrijedilo to sto sam rekao o odnosu nje i njenog tate i o njihovom razgovoru. Mislio sam na prvu da se zeza, izvinuo sam se ali dzaba ona se spakovala i napustila me.

Ja je danima zovem, ne javlja mi se, ne odgavara na poruke, isao sam i ispred zgrade ali nisam je uspio docekati ne zna sta vise da radim jer ne mogu da vjerujem da me ostavila samo radi jedne rijeci… TO SU ZENE.