Supruga našeg poznatog FOLK PJEVAČA PRONAĐENA obješena- Oproštajno pismo sve rasplakalo, kida dušu i srca! (FOTO)

Bora Draljača je naš poznati Srpski pjevač i on je prozivio u svom zivotu veliku tragediju kada je svoju suprugu Vericu pronašao obješenu u parku u blizni tada hotela Jugoslavija. Ni nakon mnogo godina Bora nije mogao da shvati koji je to razlog kojeg je Verica odlucila da okonča svoj zivot.

Ovo je teška i bolna tragedija koja je Drljaču ostavila u velikoj neizvjesnosti i nikada nije mogao da razumije kako je uspio da prezivi i da se izbori. Zivot pokojne Verice se sjecao kroz veliki i bolan trenutak ali kada je pronasao njeno oprostajno pismo tu je bilo samo dvije kratke malene rečenice.

I dan danas nosim bol za Vericom. Nije to bio prvi put da je pokusala da sebi oduzme zivot. Prvi put je popila saku talbeta a ja sam je uspio pronaći onesvještenu u nasem domu. Brzo sam je odvukao na VMA i tu je spasena. Nisam znao zasto je to uradila i dan danas mi to nije jasno. Vjerujte mi. Mislim da joj nista nije falilo pored mene jer je imap kimala sve. Donijela je odluku koju nisam mogao da sprijecim i da je spasim.

Otkrio je kako je to bilo njeno pismo:

U drugom trenutku ponovo je ostala sama kod kuce. Djeca i ja nismo bili tu. Kada sam krocio u stan vidio sam da stoji oprostajno pismo. Sjecam se samo recenice koja je glasila: “PREVISE SAM UMORNA, IZVINI, BRINI SE O NAŠOJ DJECI.” Bez razmisljanja zvao sam policiju i poceo nju traziti. Nedugo nakon toga policija je pronasla tijelo kod hotela Jugoslavija gdje je cesto vjezala.

Ja nisam ni gledao policijski izvještaj jer nisam htio ni da znam sve to. Ko mari za istinu? Istina je da je nema. Da li se ubila pistoljem, otrovala objesila svejedno je sada. Ni danas ne znamo kako je to bilo. To je jako uticalo na mene.