Josip Broz Tito tajno u 60-oj godini oženio mladu Jovanku koja je bila u 28.godini! JEDAN JEZIVI DETALJ SA VJENČANJA ŠOKIRALO SVE

Njegova tadašnja sobarica je rekal da nikada nije vidjela ni ti jednu njihovu sliku sa vjencanja.

1952. godine je tada 60.godišnji Josip Broz Tito oženio 28-godišnju Jovanku Budisavljević. Vjenčanje je tada tajno bilo a održavalo s sve u jednoj Titovoj vili. Njegova tadašnja sobarica Rozalija Džalto je tada radila skupa sa svojim suprugom ali otkrila je da nikada nije mogla da vidi sliku sa njihovog vjenačnja i to ju je uvijek bunilo.

“Mi smo znali da je to tamo bilo vjenčanje ali ga se ne sjećam. Mi smo dosli tu da kasnije radimo. Znam samo da u kuci ni ti jedna slika nije bila koja je bi pokazala na taj događaj.” rekla je Rozalija.

 

 

Ali sada osim tog vjenačnja pozornost je najvise privuklo svima detalj koji je bio u vjenačnom listu.

Tamo nije navedeno bilo ni Titovo zanimanje. Kao sto je vec poznato on je po zanimanju bio bravar.

 

Vijest da je maršal Tito u svojoj 60.toj godini uzeo nevjestu od 28 godina Jovanku Budisavljević a to je sve iznenadilo. Buduci da sam sa njima upoznao i dugo razgovorao nisam se nimalo iznenadio. Josip Broz Tito bez obzira na ulogu koju igra on je imao dramatičan uspon na vlast a bio je jedan od jako impesivnih ljudi koje sam ja sreo. Mogu sasvim da razumijem da mlada djevojka zagleda se u njega.