“Svaka majka u Srbiji bi me poželela za snajku..” OVO je Tara najlepša Srpkinja.. Potrošila je čak 140 prosečnih plata da IZGLEDA PRELEPO! I to nije sve…

U narednom dijelu ovog članka ćemo se pozabaviti temom estetske kirurgije i sve većim trendom mladih žena da se podvrgnu raznim zahvatima. Očigledno je da su platforme društvenih medija preplavljene slikama djevojaka koje su doživjele velike transformacije. Prije otprilike 15 godina pojavio se pojam starlete, koja je brzo stekla ogromnu popularnost. Ovaj period je također svjedočio porastu popularnosti rijaliti televizijskih emisija.

U revolucionarnom trenutku, javnosti je predstavljena grupa mladih žena koje su preuzele na sebe da naprave poboljšanja i prigrle raskošan način života. U to vreme Srbiju je upoznala Stanija Dobrojević, koja je brzo stekla slavu. Nakon njenog iznenadnog uspona u slavu, ugledni srpski fudbaleri počeli su da je proganjaju, a Adem Ljajić joj je čak za izuzetno kratko vreme kupio stan u Novom Sadu.

Nakon što su svjedočile stvarno privlačnom načinu života, druge djevojke su razvile iznenadnu želju za nečim sličnim. Međutim, nisu svi imali finansijska sredstva da ulažu u sebe. Samo nekolicina odabranih je uspela da ostvari svoje težnje, a obeshrabrujuće je primetiti da značajan deo tinejdžerki u Srbiji teži da se ugleda na ličnosti poput Tijane Ajfon ili Ane Korać.

U nadolazećoj raspravi obratit ćemo se pojedincima koji su doživjeli nepovoljne ishode svojih zahvata plastične kirurgije. Među ovim pojedincima je i Tara Mekhoni, poreklom sa Novog Zelanda, srpskog porekla zahvaljujući svojoj majci. Tara je doživjela više od 200 promjena na svom licu i tjelesnim crtama i ne pokazuje znakove zaustavljanja ove potrage, jer čvrsto vjeruje da uvijek ima prostora za poboljšanje njenog izgleda. Pozivamo vas da podijelite svoje mišljenje o tome vjerujete li da je možda otišla predaleko ostavljajući komentar ispod.