SVAKOM PRANJU DODAM 3 KAŠIKE: Svi misle da imam novu odjeću

Za čišćenje WC školjke bez pribjegavanja jakim kemikalijama, možete se osloniti na ovaj jednostavan recept koji koristi isključivo prirodne sastojke. Evo što će vam trebati:

U posudi pomiješajte 3 žlice limunske kiseline, 1 žlicu soli i 1 žlicu sode bikarbone. Ovaj pripravak služi kao prirodno rješenje za dezinfekciju, čišćenje i revitalizaciju vaše WC školjke.

Kako bi se osiguralo optimalno prianjanje smjese, važno je prije nanošenja temeljito navlažiti stijenke WC školjke. Nakon što su stijenke navlažene, smjesu nanesite na površinu WC školjke. Ostavite smjesu da miruje 20-30 minuta. Nakon određenog vremenskog okvira, upotrijebite WC četku za učinkovito čišćenje WC školjke.

Promatrajte kako bez napora nestaju prljavština, plak i ružne žute mrlje! Završite ispiranjem WC školjke i uživajte u iskonskoj čistoći i okrepljujućoj svježini.

Ako želite, imate mogućnost kreirati pristupačne WC dezodoranse za osobnu upotrebu korištenjem sljedećih sastojaka:

Pomiješajte 1 šalicu sode bikarbone, 1/2 žličice octa (6%), 1/4 šalice limunske kiseline, 20 kapi željenog eteričnog ulja i 1 žlicu vodikovog peroksida. Smjesu oblikujte u kompaktne kuglice. Nakon što se osuše, stavite ih u plastičnu posudu radi lakšeg skladištenja. Upotrijebite ove domaće kuglice za čišćenje WC-a da učinkovito dezinficirate svoj WC.