Sve devojčice sa ovim imenom imaju celog zivota pomoć od BOGA! Samo ih čeka sreća i blagostanje. Znate li neku devojku sa ovim imenom?

Ono sto svi mi znamo da od davnina postoji pravilo da svaki roditelj treba da cijeni i voli ime koje daje svom djetetu ali da i ime prije nego li dajete svom djetetu treba dobro ad se provjeri i da se ispita. Odnosno bilo kod nas ali i u nekim drugim zemljama, misli se da ime određuje dosta toga u zivotu od djeteta, da li vjerujte vi u to ili pak ne?

Da li ste vi roditelj, da li imate svoju djecu? AKO JE VAS odgovor na sve ovo potvrdan da li ste ikada uhvatili sebe da razmislajte kako da nazovete svoje dijete? Prema nekim medijskim izvjestajima, djevojek po imenu NATALIA su zaista rođene kao veliki blagoslov i one su sjaj u zivotu svih onih koji ih poznaju i svi oni koji je imaju u svom zivotu. Da li vi znate koje je značenje ovog imena?

 

To ime znaci “ONA JE ROĐENA DA BUDE SRETNA” sto u nekom prevodu znaci da je to zena koja donosi rados ti slavlje. ali u svaki prevod je zaista lijep i ima lijepo znaćenje. Moramo da kažemo da ima mnogo ljudi koji imaju isto ime su inace osobe sa slicnim karakterom. Kako se ti zoves i kako je značenje svog imena da li znate? JAvite nam se komenetarom ispod?