Sve se desilo brže nego što sam planirala! MARIJIN SIN UPOZNAO NAJBITNIJEG MUŠKARCA U NJENOM ZIVOTU! “Bilo je toliko emotivno.”

Naša poznata pjevacica je u 2023 godini dozvijela toliko divnu godinu kako lično tako i profesionalno u svakom smislu. Iako je godinama mastala o tome da bude majka, moglo se sada vidjeti da je postala zaista posvećena majka i da joj se svi ispunilo. Ona je utjehu pronašla sada u drustvu svog sina kojo joj je sve i sve godine koje je mastala o njemu sada ima ga kraj sebe.

U samom pocetku toga svega smo bile Verica i ja jer sam ja odlucila da svo slobodno vrijeme koje imam posvetim njemu i da budem tu sto posto. Ali ipak ima mnogo slučajeva kada mi treba pomoc radi posla koji radim i tu su drugi da mi pomognu. Onad je Serifoviceva rekla da je susret njenog sina i deda Rajka toliko emotivan bio da o njemu stalno misli.

RAJKO JE BEZ puno ustručavanja otvoreno rekao da je to za njega bio veliki sok i iznenađenje kada je saznao da mu je kcerka postala majka ali Marija je zabranila svima bliskim da otvoreno govore o tome a on ne moze da obuzda radost koju osjeća i koliko je ponosan i sretan sto je dozivio da postane dedo.

U svom umu on vjeruje da se sve poslozilo onako kako je trebalo. Naime on je rekao da je jako sretan jer ga je Marija pozvala da upozna njenog sina i to je za njega najveća sreca.