SVE JE PUCALO NA RTS-U- Potukle se voditeljice, napravile haos na televiziji, sve su zabilježile kamere i IŠLO UŽIVO (FOTO)

Kristina Radenković je inace poznata voditeljica poznatog kviza kojeg su svi skoro gledali Slagalica te je izazvala zaista veliku paznju kada je objavila jedan video na drustvene mreze i samim tim sve sokirala.

U ovom dijelu videa gledatelji su mogli da vidite jedno neslaganje koje se desilo izmedju Kristine i njene kolegice Jelene Simić u vezi sa rasporedom u studiju. Sto je pocelo da izgleda kao neki sukob i sve se to iznenada pretvorilo u nesto smijesno i to je i bio i fizicki kontakt koji se dešavao izmedju njih.

Iako je prvi dojam ispao takav da su se voiteljice posvađale radi pozicija u studiju jako brzo se pokazalo da je ovo sve bilo u duhu dobre zabave. Ovo je preokret koji je otkrio komicnu stranu voditeljice i mnogo su se nasmijali i drustvene mreze su zapalile se od tog prizora.

Video je postao jako brzo virala i izazvao je divljenje voditeljica. Iako su mnogi cijenili njihovu sposobnost da je ovo humor sa kojim su uspjeli da rijese cijelu ovu situaciju. Drustvene mreže su za kratko vrijeme preplavljeno izrazima podrške dok su pojedinci izazili zahvalnost sto su pokazali lakocu u svakodnevnom zivotu.