JANA KONAČNO ispričala kakav je užas doživjela sa Šabanom- “Satima je tukao svoju kćerku a onda uradio nešto od čega nismo mogli suze zaustaviti.”

Jedna od jako istaknutih pjevačica koja dolazi sa nasih prostora jeste Dragana Todorović inace svima poznatija kao Jana i mi nju pamtimo inace po nadimku i sa tim je uspjela da se probije na estradi.

Ona je nedavno podijelila i nekoliko anegdota koje su iz zivota Sabana Saulića koji dugo nije medju zivima. Jana je prisjetila trenutka vožnje automobilom kada je dobial poziv od novinara koji joj je saopstio stravičnu vijest o Šabanu Šaulicu i trazio je tada njen komentar.

U jednom trenutku Jana je morala da zaustavi auto jer je osjetial jako veliki teret. Saban i Jana su uvijek bili bliski i dijelili su dobar odnos, skupa su bili na puno nastupa, i na raznim događajima. Ispricala je jedan poseban nastup gdje su se suocili sa nekim raznim izazovima.

Na jednoj od proslava domaćin koji je bio jako pijan je zahtjevao od Šabana I jane da tada pjevaju ispred njegovog stola. Dok je Šaban izvodio pjesmu “Milicu Stojan voleo” domacin je toliko nasilno tukao svoju kcerku koja ima 17 ili 18 godina. Policiaj je u tom trenutku morala da intervenise da bi se sve ovo sredilo.

Saban nije mogao da suzdrzi suze radi cijele te situacije jer je i on sam otac dvije kcerke Ilde i Sanela i zna da nikada ne bi mogao da podigne ruke na njih i da bi ga to slomilo.