Sve žene u bivšoj Jugi bile ludo zaljubljene u njega! POGLEDAJTE kako danas izgleda najveći zavodnik! ZNATE LI O KOME SE RADI?

On je poznati Jugoslavenski pjevač po imenu Vladimir Kalember koji je rođen 26. aprila 1953 godine u Karlovcu. Ovo je poznati pjevač koji je vrhunac svoje karijere imao 70.tih godina kada se pojavila grupa “Srebrena krila” koja je osvojila srca velikog broja zena u Jugoslaviji.

Vladimir je bio dečko zaista privlačnog izgleda i proglasen je za zavodnika a njegova posebna privlacnost je porasla kada je bio na Eurosongu 1984 godine s Izdolom Burudžijom gdje su pjevali “Cao amore” Kalemberov izgled i šarm su ga učinili da bude u središtu pažnje ali da je on sve cure odbacio je bila obicna zabluda. Jednom je govorio da su mediji pisali da je on u vezi sa onim sa kojim god popije i jednu kafu.

Ovaj poznati pjevač je govorio i o svojim burnim vezama a otkrio je da je jedan partner jako cesto dovodio do drugog. Iako je imao preko 22 veze smatrao je da je spajanje veza novih bilo pretjerano za njega. Ovo je pjevač kojeg su svi smatrali Apolona i on je bio takav da ni ti jedna dama u Jugoslaviji mu nije mogla odoliti. NA kraju on je u brak stupio da poznatom Hrvatskom violončelistom Anom RUCNER sa kojim je dobio sina. Mi smo se u današnjem članku osvnrnili i  na njega u ovom vremenu. I dalje je isti, i dalje zavodi.