Aca suze zaustaviti ne moze, grli sina jedinca i kuka nad sudbinom! BILJA SE BORI, STIGLA JE TEŠKA BOLEST…

Nakon što se u javnosti pojavila vijest da se njeno  zdrastveno stanje zaista pogoršalo, Biljana Jevtić je sada hrabro odlucila da podijeli sve emocije u vezi toga i o tome. Iako je u javnosti dugo vremena nije bilo interesovanje za nju je i dalje raslo i o njoj se pisalo i trazilo se. Javnost se uvijek pitala sta se to desava sa njenom porodicom.

Ovo je sada povećalo interesovanje i zabrinutost među njenim prijateljima, poznanicima, i sirom publikom kada se pojavila vijest o njenoj teškoj bolesti sada. Ova neočekivana pažnja je potresla Biljanu i dok su njeni najbliži zaista se ispunili brigom i tesko im je bilo. Ljudi su sada iz cijeog svijeta i stranci i nasi pokazali zabrinutost. Dok je ona u to vrijeme bila u obavezama borila se i sa porukama i podrškom.

 

Naslovu u medijima su dodali tugu jer su pokazali kakva je to dramaticna slika njenog stanja te su naglasvali da je tu situacija bila kriticna. Sa druga strane sada je Biljana u jako stabilnom stanju i nema problema. Pokušavala je na sve nacine da se poveze sa publikom te je istakla da je jako drago joj je da ima mnogo fanova.

Primjerila je svjetle naslove koji inače daju lijepo pažnju na nju i njene kreacije. Fokus je oduvijek bio na Biljaninom licnom zivotu ali sada se govorilo i o nadolažem vjenačnju njenog sina.