“Svekar i ja smo u tajnoj vezi, izluđuje me čim priđe.” Samo me je poljubio na jedno mjesto i ja sam u tom trenutku doživjela sve ono što nikada nisam u životu.” (FOTO)

Kada se spomene neka ispovjest moramo da kazemo da ima mnogo onih koji privuku paznju od mnogo sirokih narodnih masa. Kada covjek ima neku vrstu tajne kao sto je ova i kada ne moze nikome da je kaze jako im je tesko da zive sa njom a onda se trazi savjet i misljenje od nekih nepoznatih osoba pa neki cak naprave i anonimne price.

Ono sto moram da kazem jeste to da od kada sam se udala jako sam nesretna bila ali moj svekar je bio taj koji je napravio od mene najsretniju zenu. On je neko ko za svoje godine izgleda jako lijepo i dobro a u njegovoj kuci ja sam tri godine a da njega nema ja bi se davno razvela od muza jer hemije odavno nema, nema ono sto me pokrece kod supruga ali zato svekar ima sve to.

Kada me on poljubi na jedno mjesto na tijelu to me dovede do ludila da ni sama ne znam sta da radim i kako da se ponasam. jA SAM UVIJEK GOVORILA da za nas treba da se odvojimo, da svima kazemo za nasu ljubav i zivot i da nastavimo tamo gdje smo stali aali on to jos uvijek ne zeli i rekao je da bolje da lazem jer nam za sada ne treba problem. Sta da radim, pomozite mi?