Svi dobro znate Donatelu Versace i šta je uradila od svog lica! Ali kada vidite kćerku, pa duplo gora nakaza nego majka- ŠTA joj je trebalo ovako mladoj osobi (FOTO)

Poznato vam je da nasem regionu je postao trend da se koristi estetska hirurgija i jasno vam je da je sve to uznapredovalo, ne treba vam puno bogastvo i puno nekih alata da bi na sebi neku promjenu napravili i da bi jednostavno napredovali.

Sada nam je jasno iz prilozenog da veliki broj poznatih licnosti i zna pretjerati u vezi toga ali jako se tesko iko od njih moze uporediti sa slavnom svjetskom dizajnericom Donatelom Versacem koja je na sebi napravila skoro sve i korigovala. Ona i dalje na sebi ima mnogo mjesta da bi napravila korekciu i neku promjenu.

Ima jedna poslovica koja kaze “Kakva majka takva kcer” i to je dokaz u ovom cijelom slucaju. Naime njena kcerka koja ima 31 godinu jako se rijetko pojavi u javnosti izuzev ako negdje ode sa svojom majkom. Kada pogledate slike mozete da vidite kako zaista lice jednana drugu. Ako je neko ovisnik o savrsenoj liniji mi vam sada u prilog pokazujemo kako to izgleda kada je neko ko pokretni skelet.

Svi se pitaju zasto je majka uzor kcerki da ovako izgleda i da ovakvu promjenu na sebi uradi.