SVI JE PITAJU: Kako ćeš sinu objasniti da ima samo MAMU! Marija Šerifović svojim odgovorom začepila svima usta! (FOTO)

Od onog trenutka kada se pojavio u svijetu, javnom javnost je ostala odusevljena kada je rekla da je u njen zuivot stigao sin. Mariov dolazak je omogućen uz surogat majke u Americi. Majcinstvo pop zvijezde je nju promijenilo ona blista i ona je odlucila da podijeli neke detalje sa svojom bebom na svojim drustvenim mrežama. Otkako je djecak se pojavio i usao u njen zivot sve oko nje je dozvijelu neku transformaciju a od sina se odvaja samo kada ima neke poslove koje mora da odradi.

Marija je priznala da je ovo za nju sasvim neko novo postojanje, sve se promijenilo, postavila je i neke prioritete i naklonost prema drugima. Ipak naglasila je da se suzdrzava od izražavanja nezadovokjstva i da se trudi da jednostavno uziva u svakom trenutku koji je ispred nje. Ona je sada dala i odgovor o Mariovom potencijalnom prihvatanju njenog odgoja i spekulisala je o njegovim i reakcijama o svemu tome.

Kada za to dodje vrijeme ja cu dati sve od sebe da mu objasnim i pripremim ga za sve okolnosti. Cvrsto vjerujem da je stvaranje okruženja jako bitno u poticanju razvoja svakog djeteta.

Marija je dorbo pripremljena za sve sto dolazi pogotov o odgovorima o poteškoćama koje dolaze kao samohrana majka u današnje vrijeme. Kao kaže u to dodaje savjete nezeljene i preporuke od nekih nepoznatih ljudi.