Zar ovo stvarno treba ovako da izgleda: Veliki haos vlada radi silikona TEE TAIROVIĆ- Gru de ne moze obuzdati a “lijeva” skroz pobjegla iz kadra, vodi svoju politiku.

Tea Tairović je nasa poznata pjevačica sa nase scene a ona je sada ponovo predmet velikih rasprava pogotov na drustvenim mrežama radi svog fizickog izgleda posrbno ovaj put grudi. Iako je ona tokom svog takmičenja stekla veliku popularnost iz Zvezda Granda ona je i dan danas tema broj jedan sto se tice drustvenih mreža.

 

 

Prije samo nekoliko godina Teu su kritikovali rai silikonskih implanta u grudima. Pratitelji na drustvenim mrežama su dali svoje komentare a jedan od njih je bio da su grudi “previse ” zaista razmaknute. Nakon nekoliko godina pauze od ovih komentara sada je ponovo postala aktuelna radi nekih objava koje su se pojavile na Tviteru.

Na slici gdje je dobila mnogo paznje Tea je nosila crni sako a njen dekolte i grudi su ovaj put bile u prvom planu. Korisnici su poceli komentarisati da se vidi kao da joj je “lijevi silikon se pomjerio” sto je napravilo veliku raspravu i poredjenje njenog izgleda sa muzejom vostanih figura.

Ovo je sada situacija koja je dovela da se vodi rasprava o njenom fizickom izgledu o estetici i onda je jasno svima da su sve javne licnosti stalno pod prismotrom javnosti. Jako je vazno da se istakne da svako ima pravo na svoj izgled.