Svi su je zvali rasturačica braka- “15 godina sam bila Šabanova ljubavnica, kada je on otišao, otišlo je pola mene.” POGLEDAJTE ŠTA JOJ JE SADA URADILA GOCA

4 DUGE godine su prošle od tragične smrti pjevača Sabana Saulica. To je gubitak o kojem se i dan danas govori i niko ne moze da vjeruje da smo bez velikana ostali. On je veliki umjetnik koji je iza sebe ostavio veliki broj pjesama koje su bile i vah ljestvice a javnost i dalje pamti skandal koji je sve iznenadio jer se to nije ocekivalo bas od njega.

Ivona Negovanović Cuca poznata pjevačica je iskoristila priliku da tada ucestvuje u takmičenju “ZVEZDE GRANDA” I TO JE TADA ZA NJU DONIJELO veliku slavu. Slava je posebno porasla onog trenutka kada je otkrilo se da je u vezi sa kraljem narodne muzike, gdje je ucvrstila samo svoj polozaj u takmićenju. U intervju je rekal da je prvi njihov susret bio u rezidenciji Krčedina.

Ono sto je sve sokiralo jeste kada je Gordana rekla da je oduvijek znala da je Ivona imala velike namjere prema porodici i da je htjela da im naudi. Gordanin motiv je bio da je uništi da vise nikada ne spomene njihovu porodicu.  Sam Šaban je znao da se desava sve i svasta u njegovoj porodici i da porodica ne moze da prihvati ovaj odnos.

Cuca je imala samo 14 godina akda je Šabana upoznala i on je osravio duboki uticaj na nju. Dok ju je gledao kaze da je uvijek bilo sram. Njihova prica je pocela sa tim susretom kada ih je Saban doveo u Beograd i od trenutka du nerazdvojni. Cuca je ulogu ljubavnice sa ponosom nosila.