Svi su plakali nakon njenog saoštenja- Danijela Martinović dočekala ono što svaka žena sanja a i ona je sama! (FOTO)

Danijela Martinović je poznata hrvatska pop pjevačica koja je sada preko dvije godine u zizi interesovanja i medija i svi ostali. Ona je dozivjela zaista veliki krah sto se tice ljubavi a njen partner sa kojim je bila dugo godina pjevač Petar Grašo su je ostavio nakon 25 godine koje su skupa proveli. Kako su mediji saznali i kako se i dan danas Petar je Danijelu ostavio radi duplo mlađe djevojke i to vjerovalo ili ne to je kcerka od kucnog prijatelja Tončija Huljića.

Petar i Danijela su Hanu godinama gledali kako raste a za Danijelu je ova situacija zaista poražavajuća bila posebno jer su mediji iz dana u dan govorili o tome. Ona nikada ujavnosti o tome nije htjela ni jednu rijec da kaze te je ostala prava dama do samog kraja. Petar i Hana su se vjencali i cak ostvarili kao roditelji te dobili kcerku Albu koja je sada velika djevojcica.

Mediji su nakon toga odlucili da prate Danijelu pomno i pokušavali su na osnovu njenog ponašanja gdje se vidi kolika je to njena bol a ona je to sve vjesto krila. Sigurno je za nju ovo situacija jako bila teška ali ona nije htjela da pokaze lomove koji su joj se desavali. Jednom je govorila o tome kada je odlucila da napusti grupu Magazin te pocne svoju solo karijeru te kaze da joj to nije bio lagan i jednostavan period. Samo nekoliko mjeseci kada je sve napustila napravila je svoje najvece hitove. Ona danas ima novog izabranika i uziva sa njim u ljubavi.