Svi su saznali da je Fahreta Jahić ustvari BRENA! Nije jedina koja je promijenila ime a kada vidite šta piše u RODNIM listovima im šokirat će te se (FOTO)

Kada se spomene javne licnosti svi mi pomislimo da znamo o njima dosta toga a moramo da vam kazemo kako ustvari samo oni serviraju nama ono sto zele i sto misle da mi o njima trebamo da znamo. O nekima ne znam mnogo a mislimo da znamo. Cak i neki kriju svoja prava imena pa samo govore o svojim umjetnickim.

Svi smo svjesni toga da su neke pjevacice, velike zvijezde na pocetku svoje karijere davale sebi neka umjetnicka imena koja su drzala tokom cijele karijere i prema kojima su pepoznatljiva i svi ih tako zovu. Fahreta Jahic je Brena i svi ste do sada imali priliku da za to saznate. Da li se stide svog imena i svog porijekla to je sada pitanje.

Veliki broj njih govore da su zeljeli da imaju neko ime ko je jako zvucno pogotov kada su se pojavili na estradi i htjeli su ime sa kojim su htjeli da putuju svijetom a u nastavku sada vam donosimo neka imena koja smo pronasli a neka su vam sigurno vec i dovoljno poznata.

EVO SPISAK IMENA KOJA SU PROMIJENJENA I ZIVE NA ESTRADI KROZ OVA NOVA.

Da li vam je neko ime poznato i da li ste znali za neke od njih?