SVI U ŠOKU: OVAKO SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZAISTA IZGLEDA – Isključio joj se FILTER dok se snimala, pa slučajno pokazala PRIRODNO IZDANJE, strašno

Snežana Đurišić, rođena u Gornjem Milanovcu 1959. godine, rane je godine provela u Kraljevu s ocem Milanom, majkom Darom i mlađom sestrom Mirom do 1971. godine. Već u mladosti zasjao je njezin izniman glazbeni talent koji su prvi prepoznali otac i kasnije je priznao učitelj u lokalnoj glazbenoj školi. Kao članica školskog hora, svoje umeće često je iskazivala i kao solista, a debitovala je u Domu društvenih organizacija u Kraljevu. Postupajući po savjetu učitelja Tome, Snežanin otac prijavio se na natjecanje pjevača amatera “Studio 6 ti daje šansu”. Na audiciji je oduševila Radmilu Trifunović, urednicu Radio Beograda, obradama pjesama Lole Novaković “O, mama, mama” i Lepe Lukić “Nikad se neću udati”. Zadivljena njezinim talentom, Radmila je potaknula Snežanu da izvede još nekoliko pjesama te da se ubuduće fokusira isključivo na narodnu glazbu. Slijedeći taj naputak, Snežana je hipnotizirala publiku izvođenjem pjesme “I will never marry”.

Zaista je bilo zadivljujuće svjedočiti nevjerojatnoj sposobnosti mlade djevojčice od tek deset godina, kako besprijekorno ponavlja stil pjevanja znatno starije slavne Lepe Lukić. Unatoč jednoglasnom suglasju među sucima, njezina je dob spriječila službeno proglašenje pobjednicom. Unatoč tome, u znak zahvalnosti, dobila je priliku snimiti vlastiti debi album.
Nedugo nakon što je napunila 18 godina, stupila je u brak sa Slobodanom Gvozdenovićem, harmonikašem. Tijekom jednog intervjua otvoreno je priznala da je njezin prvi dojam o muškarcu koji će joj postati životni partner na 36 godina bio daleko od povoljnog. Putevi su im se ukrstili ispred studija za snimanje, a ona se živo sjeća svog bijesa kada joj je zviždao s ulice. Iste večeri našli su se na zajedničkoj pozornici u restoranu koji se nalazi između Šapca i Loznice. Unatoč njegovim upornim pokušajima da je osvoji, ona je ostala nezainteresirana. U pokušaju da ga umiri, nevoljko je pristala naći se s njim sljedeći dan nakon škole. Promatrajući kako njegov pacijent čeka njezin dolazak, iznenada se predomislila i povukla u udobnost vlastitog doma. Ipak, na kraju je podlegla njegovom neodoljivom šarmu.

Po dolasku ćerke Maje i sina Marka, odlučili su da žive kod njegovih roditelja na Topčiderskom brdu. Ipak, u težnji za autonomijom, odlučili su se za kupovinu rezidencije na Dedinju. Pjevačica se suočila s izazovnim razdobljem jer su troškovi izgradnje novog doma bili veći od njihovih prihoda. Usprkos tome, ustrajali su i uložili marljive napore da ponovno izgrade svoj društveni krug, na kraju pronašavši stabilnost i zadovoljstvo unutar vlastitog prebivališta uz svoju djecu. Nedavno je poznata pjevačica, koja trenutno ima 64 godine, podijelila video u kojem je koristila Instagram filtere dizajnirane za različite platforme društvenih medija.

Tijekom videa Snežana je pokazala svoj pravi izgled bez ikakvih digitalnih poboljšanja. Tehnički kvar s filterom slučajno je publici otkrio Snežaninu nepromijenjenu i prirodnu ljepotu. Ovaj incident izazvao je bujicu poruka, a mnogi obožavatelji pohvalili su njezinu privlačnost u filtriranom i nefiltriranom obliku. Važno je napomenuti da se Snežana, dugogodišnja članica žirija “Zvezda Granda”, često osvrne na svoje skromne početke kad god svjedoči kako mladi izvođači izlaze na pozornicu. U iznenađujućem otkriću, Đurišić je ispričala da se, unatoč skepticizmu drugih, odnosi prema svakom natjecatelju, što objašnjava njezin popustljiv pristup prema njima. Dodatno, otkrila je kako je upravo kroz ovaj natječaj otkrila svoju nasljednicu. Po mom osobnom mišljenju, po zajedničkoj profesiji najviše mi sliči Sandra Mladenović. Iskreno se nadam da će ostati vjerna sebi, jer posjeduje izniman pjevački talent i izvanrednu osobnost.