SVE MASKE SU KONAČNO PALE, Prijina majka Borka nije mogla više da ćuti: Ovako izgleda Prijin i Filipov život iza zatvorenih vrata, evo šta joj radi stalno

Nedvojbeno, trenutno nosi cijenjenu titulu najcjenjenijeg pjevača u regiji, pothvat bez premca još od vremena kada je Jugoslavijom vladala Lepa Brena. Rođena 22. rujna 1995. godine u Somboru, Srbija, Aleksandra Prijović postala je poznata pop-folk pjevačica. Njezin put do zvijezda počeo je sudjelovanjem u slavnom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Veselje joj donosi suprug Filip Živojinović, srpski menadžer i sportski agent, a zajedno su ponosni roditelji sina Aleksandra. Usklađujući svoj privatni i profesionalni život, par svoje vrijeme provodi između živahnih gradova Beograda i Los Angelesa.

Otkako je Aleksandra Prijović debitirala u glazbenoj industriji, domaći i regionalni mediji opčinili su njezinim prisustvom. Brojni članci fokusirali su se na njezin osobni život, a tabloidi su nagađali o njezinim ljubavnim vezama. Jedna glasina je, naime, sugerirala ljubavnu vezu između nje i Amara Jašarspahića, iako niti jedan od njih nije potvrdio niti demantirao tu tvrdnju. Zanimljivo je da je i sama Aleksandra priznala da su joj ta nagađanja zapravo išla na ruku jer su joj pomogla da ostane u središtu pozornosti. 2013. godine uplovila je u ozbiljnu vezu s kolegom Ljubomirom Perućicom, u čemu joj je obitelj pružala punu podršku. Međutim, nakon dvije godine odlučili su se razići. Početkom 2016. počelo se šuškati da je u ljubavnoj vezi s Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepe Brene. No, kasnije se otkrilo da je on zapravo bio u vezi s njezinim posinkom Filipom. Putevi su im se ukrstili na zabavi koju je organizirao Viktor, no prvi put su se kao par javno pojavili na vjenčanju Slađe Vujičić, pjevačice grupe Allegro.
Brzo je kružila vijest o Aleksandrinoj trudnoći, pa je Lepa Brena izrazila svoje negodovanje zbog te veze. Unatoč glasinama o razlazu, pjevačica je oštro demantirala te navode. Aleksandra i Filip su 2016. godine doneli odluku o zajedničkom životu na Voždovcu. Nakon što su počeli živjeti zajedno, javno su objavili svoje zaruke, što je dovelo do ekstravagantnog vjenčanja u lipnju 2018. koje je privuklo značajnu pozornost medija i izazvalo dane rasprava. Kumovi su bili Aco Pejović i košarkaš Miloš Teodosić, a na popisu uzvanika našla su se brojna poznata lica, ali i bliski prijatelji i obitelj. Nakon vjenčanja, par se prepustio medenom mjesecu u obiteljskoj vili u Monte Carlu, nakon čega je uslijedilo živahno krstarenje Jadranom u društvu Brene i Bobe Živojinovića. Odmor im je završio na Jamajci. Ubrzo nakon povratka, tabloidi su počeli nagađati o Aleksandrinom dobrobiti. Iako je potvrdila vijest, odlučila je ne otkrivati ​​dodatne detalje.
Nakon dolaska sina Aleksandra u ožujku 2019. postalo je vidljivo da je Aleksandra napravila nekoliko poboljšanja kako bi poboljšala njihov izgled. Ta su poboljšanja uključivala postupke kao što su povećanje usana i grudi, podebljavanje obrva i značajno smanjenje težine.

Izvanredna postignuća Aleksandre Prijović, mlade žene koja je postigla ogroman uspjeh, izazvala su veliku pozornost. Njezini su nastupi u Beogradu i Zagrebu dočekani s velikim trijumfom, služeći kao potvrda godina nepokolebljive predanosti i upornosti koje je posvetila svom zanatu, prema onima koji su upoznati s njezinim putovanjem. Duga veza između Aleksandre i Filipa Živojinovića odavno je zaokupila javnost, posebno zahvaljujući Aleksandrinom javnom iskazu zahvalnosti na neizmjernoj podršci u njenim nastojanjima. Borka, Priyina majka, samo se divi svom zetu, potvrđujući da njihova ljubav ne samo da ostaje jaka, već je i utemeljena na čvrstim načelima.

Philipova duboka ljubav i divljenje prema Alexandri ključni su elementi koji su učvrstili njegovo posebno mjesto u mom srcu. Njihov brak savršen je spoj ljepote, pokazujući njihovu snažnu vezu. Aleksandra, koja je bila izvrsna u svom ranijem obrazovanju, odlučno je krenula u srednju školu i uspješno završila tri razreda. Međutim, suočila se s jakom konkurencijom koja ju je spriječila u napretku, spriječivši je da završi četvrtu godinu. Borka, predana zagovornica svoje kćeri Aleksandre, izrazila je želju da Aleksandra završi četvrti razred, s ciljem da poboljša svoja obrazovna postignuća i nakon osnovne škole.