Tanja Savić viknula usred emisije, svi zanemili! PREKINULA ŽIKU JAKŠIĆA I ON ĆE OVAJ MOMENAT PAMTIT CELOG ŽIVOTA!

Naša poznata pjevačica Tanja Savić je bila gost u emisiji Nikad nije kasno kao jedan od clanova zirija, a onda je Žika Jakšić progovorio detaljno kakvo je njeno pojavljivanje bilo kada je prvi put kročila na audiciju Zvezde Granda. Povela se priča o tome da je Tanja prezivjela razvod koji se desio od Dušana Jovančevića pa je pjevačica odlucila da odmah odreaguje na te spekulacije.

Ona SE POJAVILA na audiciji u Požarevcu 2004 godine i tada kada se pojavila je bila mala uplašena djevojčica. Ja i Saša smo se toliko uduševili sa njom a onda počinje i prvi ikada serijal “Zvezde Granda” – poceo je priču Žika pa nastavio. Tokom takmičenja je zaista divna bila. Briljirala je. Veliki broj turneja je bilo iza njih a nekada su skupa nastupali svih sestero.

Žika nije mogao a da ne kaže da Tanja se jako promijenila pa je rekao tada: “Od te jako stidljive djevojčice postala si prava žena te sada izgledaš bolje nego ikada. Neke krugove moze se reci i ruzne si zatvorila u zivotu, udala si se, imas dvoje djece.”- poceo je da je hvali a onda ga je Tanja prekinula pa rekla: “I razvela sam se ali ne svojom voljom. Mislila sam da ej to ljubav za cijeli zivot.”

Onda se Zika nadovezao na sve to: “Mislio sam i ja, i prvi i drugi put, ali šta da se radi.”