Tata, budi jak, nemoj da odustaješ! POTRESNE vijesti o zdravlju Bobe Živojinovića-BRENA NA TURNEJI, NE MOZE BITI UZ NJEGA

Ime mu je Viktor Zivojinović a on je sin od Lepe Brene i Bobe, a Bobu svi znaju jer je on proslavljeni i poznati teniser. Kako se čini sada on je jako zabrinut za zdravlje svog oca. Bobina trenutna velika kilaža predstavlja veliki problem i zaista opasnost je velika za njega i njegov zivot. Njihov najmlađi sin Viktor je isto vodio bitku sa viskom kilograma i sam je rekao da se brinuo za oca i da ne moze da spava jer samo misli o njemu.

Jasno je da je VIktor svu genetiku povukao na oca. Iako su mu se samo lijepile kile on je sa svojom cvrstom voljom odlucio da sredi probleme sa kilazom i sada izgleda savršeno. Zdravo se hrani, odlucio je da se odrekne alkohola sto se tiče izlazaka a sada skoro pa svaki dan trenira i ne zeli da to prestane. Jako često govori ocu da i on treba da smrša. Kaže da u to jako lose moze biti, uticati na zdravlje i da treba da vodi računa o tome ako zeli da misli na ostale clanove porodice. Boba ne mari za to i radi sve sto zeli.

Kada se spomene i dijete i kada ljekari kazu da je to gojaznost i da je veliki rizik za zdravlje on se naljuti itrudi se da odmah promijeni temu jer ne zeli o tome da govore. Brena je sasvim neka druga suprotnost, zdravo se hrani, jelovnik ima svoj ali Boba ne misli da se tome prilagodi.