ESTRADA U ŠOKU- Svi ziveli u uverenju da je SRBIN! Krio je dobro rodni list, stidio se porekla!

Svi ga znaju kao voditelja koji je sa naših prostora i koji je zaista uspješan bio jer je i sam pravio neke programe. Naime on je posebnu slavu i vrhunac stekao kada je postao voditelj najgledanijeg muzičkog takmičenja a to je Zvezde Granda. Karijera mu je počela 2003 godine a mi mozemo da vidimo ga sada i u emisiji “nikad nije kasno” i to je isto od Granda produkcije odrađeno.

Iako su Zvezde Granda jako gledana emisija, to jeste Zika je vodio i veliki uspjeh i tada je stvorio i sam i njoj. On je taj koji je imao ponašanje i sa svim tim je plijenio i svaki put je uljepšao emisiju i trudio se da svi takmičari uzivaju i pokazu talenat koji imaju.

Pored svega mozete da vidite da on ima takvo njezno ponašanje prema takmičarima i da oni jedcva cekaju da se pojave jer se osjecaju posebnim. Emisiju je počeo 2015 godine jer je htio da i stariji neki ljudi imaju sanse da se takmiče- Ali sada se postavlja pitanje koje se rijetko zna a to je ko je to njegovo pravo ime? Da li ste mislili da je Zika njegov pravo ime?

Istrazivanje koje je napravljeno saznalo se da je njegovo pravo ime Saša ali on to je krio i nikome nije htio da kaže. Kada je bio malen roditelji su ga zvali Aco a kada je odrastao dobio je nadimak ŽIKA!