Trošna kućica i poljski WC pored nje! OVDJE JE ODRASLA RADA MANOJLOVIĆ! Oca ostavila u takvim uslovima i pobjegla i odselila se

Rada Manojlovic je mnogo puta govorila o tome koliko je imala duboku povezanost sa rodnim gradom Ceterzem. Kada god joj obaveze koje ima mnogo zaista dopustaju pjevavica svoje slobodno vrijeme iskoristi da bi boravila u svom rodnom mjestu kao i kuci koju je izgradila od novca koje je skupila tokom svoje karijere.

Radino odrastanje obiljezeno je nekim raznim kontrastima. Dok sad azivi u kuci u svom rodnom gradu svoje prve godine je provela ona inace u jednoj malenoj zapustenoj kuciic u selu. Nakon sto joj je majka umrla jer je bila jako bolesna pjevacica je utjehu pronasla sa svojom sestrom ali i ocem.

Rada je gvoorila o tome da je ona i njena porodica morala da koristi poljski WC  a pjevacica da bi se okupala moral aje da grije vodu na sporetu. TO je iskustvo podijelila sa javnosti. Radina popularnost je rasla a prioritet u svemu tome je bio da obezbjedi svojoj porodici sve. Kako se moze vidjeti ona je tu ulozila zaista mnogo novca.

Ono sto vrijedi napomenuti jeste da je Rada tek treba sada da spremi sebi dom u Beogradu a obecala je da ce to uraditi nakon albuma koji uskoro izbacuje. sTO SE TICE NJENE VEZE SA BERKOVICEM to je trajalo sest godine. Rada je odlucila o tome da ne govori jer kaze to je njihovo intimno. Nedavno se odlucilas ada pozabaviti nekim glasinama i da kaze da se ne radi o nevjeri.