Tuga: Nada Obrić odlučila da bude sahranjena pored muškarca koji je godinama varao ! (FOTO)

Svi ste culi da dosta ljudi sa nase estrade je bolesno i bori se sa raznim bolestima i sada se i Vedrana Rudan oglasila o tome. Svaka druga osoba u danasnje vrijeem se bori sa ovom vrstom dijagnoze a Nada Obric se zadnjih godina dosta borila sa ovom teskom opakom bolesti.

 

Nakon sto je po cetvrti put uspjela da prebrodi tesku bolest, pjevacica je govorila o tom da je bila jaka, da se borila i da je ona sada kada se osjeca jako dobro i jako je bitno da se naprave pripreme a ona je to pocela da radi i kaze da je to tema o kojoj ona govori i ne bjezi od toga.

Kako su prenijeli mediji Nada bez oklijevanja odlucila da ovu odluku donese iako zna da drugi za sve ovo mogu suditi. Razvela se od svog supruga koji je bio nevjeran a ona je ofabrala da bude pokopana uz njega na Beogradskom groblju Bezani. Nada priznaje da bi ovaj izbor nekima cudan bio ali je njen i ona je rekla da ce ostati pri toj odluci jer je to ipak njeno zadnje poglavlje zivota, Spominjala je i dvoje djece koju je dobila sa Acom.