“Samo putujem avionom, nikada autom a jedem hranu koju vi nikada nećete ni vidjeti.” KLASA STE ISPOD MENE A JA SAM IPAK KĆERKA Željka Mitrovića

Mitrović ŽELJKA ima veliki uticaj na Balkanu. Njegovo postojanje je takvo da se o njemu mnogo govori jer on nastoji da osigura da njegova porodica ima sve sto pozeli u tom trenutku. On pored toga sto im suprugu koja mu je velika podrska isto tako ima i sina i kcerku a nedavno je dobio i ulogu djeda. Njegov sin koji mu je prvi podario unuce a kcerka mu je u vezi sa ppznatim milijarderom.

On je vlasnik Teleivzije Pink a to je najgledaniji televizijski kanal na nasim prostorima. Naime Mitrovic zaista ima veliku ulogu kod nas. On je i vlasnik i projektovao je rijaliti program Zadruga koja je za kratko vrijeme stekla veliku slavu na nasim prostorima.

Nedavno se u medijima govorila o Kristini a to je kcerka Zeljka Mitrovic koji je inace poznati vlasnik Televizije Pink. Kristina je dugo vremena u vezi sa bogatim Ukrajincem koji ima i poslovne veze sa Velikom Britanijom ali i Arapskim zemljama. Do spora jed oslo kada je Kristina pocela da govori o pojedincima sa Balkana i govorila kako ona ipak zivi i uziva u svemu tome.