TUŽNA priča malenog dečaka: Majka ga ostavila a on živi bez struje, nema se gde okupati, njegove reči bole sve! Njegova želja je ova… (foto)

Mi u današnje vrjeme imamo mnogo prica koje nam dolaze sa svih strana i pokazuju nam kako roditelji mogu da budu jako surovi i da urade neke stvari koje mogu da povrijede djecu. Svima nama kida srce kada vidimo da ima mnogo neodgovornih majki koji zapostave svoju djecu. Vjerujemo da se svi sjecate price iz Bosne i Hercegovine kada je majka ostavila svog sina i odlucila da ode za nekom svojom sudbinom.

Ajdin je 2015 godien ostao sam bez majke, koja je od njega odvojila i njegovog brata. Njemu brat najvise nedostaje. Ajdinova prica je sve raznjezila i rastužila i mnogima je natjerala suze na oci jer je jako tuzno.U potrazi za boljim zivotom majka ga je napustila.

Ovo je prica o malenom Ajdinu iz Bosne i Hercegovine koja je sve povrijedila. Napusten od majke, hrani ga i brine se o njemu djed Husein koji je zaista pun ljubavi prema unuku. igrom sudbine Husen se oslanja na štake radi ozljede noge, a sada ovisi i o on od Ajdina a Ajdin od nejga.

Pored svih izazova oni su skupa. Stanuju u trošnoj kucici, nemaju struje i nemaju niakkve prihode. Djed radi povrede ne moze da radi ni ti da zaradjuje. Kada je majka otisla povela je i mlađeg brata a njemu brat najvise od svega fali.

Ajdin je jako zelio biciklo a djed to nije mogao da mu ostvari.

Ajdin se povremeno cuje sa majkom ali taj razgovor ne moze da da sve sto treba jednom covjeku, jednom djecaku.Njegov otac rad u polju i rijetko je kuci a prema rijecima i djecak i djeda zanemaruje obaveze oko djeteta. “Ja zelim majku a i brat mi najvise fali.” odjeknule su tuzne rijeci djcaka i tako ostavile dubok trag.