Zadnje reči Done Ares trgaju svako srce! Sada majka ispunjava sve njene neostvarene želje! “Ja polako bledim, a kada umrem…”

Od kako nas je napustila Bosanka kraljica sevdana Dona Ares prolo je preko 10 godina. Ona je nazalost nas napustila za jako kratko vrijeme. Borila se sa jako teskom bolesti i na kraju ona je bila jaca od nje, Od nje su nam ostale jako dobre i lijepe pjesme kojih cemo se uvijek sjecati nje. Nedavno je i njena majka dala izjavu povodom njene smrti ali i kako je tekla borba sa bolesit.

U poslijepodnevnim satima 2017godine nazalost zivot Done ARES JE Stao. Iako je prerano otisla u njeznoj dobi u 40 toj godini ostavial je veliki trag. Njena borba je zaista hrabra bila protiv opake bolesti i to je bio svjetonik za sve pojedince koji se suocavaju sa istim ovim okolnostima.

Iako se lijecila tri godine ona je dijelila velike izazove. Koncept nemoguceg nije imalo u njenom rijecniku nego je radi toga trazila izvor za svoje voljene. Bez pardona je govorila o realnosti koja se desavala.

U jednom od teksta Dona je rekla koja je to njena otpornost i odlucnosti. “Ostajem snazna i nepokololebljiva. Iako ima padova i dalje se borim. Ja sam mnogo puta izgubila nadu kao i održala blisku vezu sa svim svojim obozavateljima. Samo pet dana prije smrti objavila je zadnju sliku na svom Instagram profilu i pokazala je kako je ziva i kako je zivjela prije svoje bolesti.