TUŽNA SUDBINA ČEKA ĐORĐA DAVIDA nakon teške saobraćajne nesreće gdje je njegovom krivicom jedna osoba preminula! TUŽITELJSTVO SE OGLASILO

Đorđe David je sudjelovao u nesreći 20. januara koja se desila u Sjevernoj Makedoniji a nažalost u toj nesreci jedna osoba je izgubila zivot. Član poznatog zirija Zvezde Granda je pogođen sa ovom situacijom i vidljivo je bilo da je uznemiren jako bio. Važno je napomenuti da se nesreća desila nedavno, u blizini makedonske granice samo 3 km udaljeno.

Prema izvještajima vjeruje se da su mlada djevojka i njen suvozač nenamjerno usli u autocestu i to u krivom smjeru nakon napuštanja mjesta i to rezultiralo sudaru sa drugim vozilom. Vozač drugog automobila je dozivio teške ozljede i bori se za zivot a njegova suputnica ima neke lakše povrede. Djevojka koja je isto tu bila je lakse neozlijeđena kao i njen suvozac. Dorđe je sada ispričao detalje ove nesreče. Sada je tužiteljstvo izdalo mjere opreza protiv osoba koje su umješane u ovu nesreću što znači privremenom oduzimanje putnih i identifikacijih isprava da ne bi mogli da napuste zemlju.

 

Informacije govore da se nesreća desila u nocnim satima oko 20. januara u 20 sati. Predpostavlja se da je radi gustoće magle desio se sudar tri auta.  Đorđe David je podvrgnut alkotestu te se pokazalo da Đorđe nije bio pod uticajem alkohola.