NAKON mnogo nagađanja o lošem odnosu zaista je pravo vrijeme došlo za rastanak- Sloba se emotivno oglasio, jasno da pati i da je ovo težak gubitak

Jedan od jako poznatih i priznatih umjetnika na našoj sceni, Sloba Radanović je nedavno odlucio da oglasi se na Instagram profilu te da objasni da je doslo do prekida saradnje sa dugogodišnjim članovima njegovog benda. Iako nije htio da iznese detalje ove odluke, rekao je da zeli da njegov bend ima mnogo uspjeha kao sto je to bilo i sa njim.

Svi su zapazili da su na toj slivi svi sretni, a onda je Sloba izrazio zahvalnost za sve dane, godine, pređene kilometre, neprespavane noći, uzbudljive nastupe i velike tragocjene trenutke pune smjeha sa bivšim kolegama iz benda. On im je pozelio lijepe zelje naglašavajuci da su oni jako talentovani. On je isto rekao da mora svako da postavi svoje interese na praov mjesto te je dodao:

“Uzivao sam u vremenu koje smo proveli skupa.”

Treba napomenuti da je Sloba veliku popularnost stekao u rijaltiju ZADRUGA gdje je paznju na see privukao sa svojim vokalnim sposobnostima ali i skandalom koji je napravio.

Nakon razvoda sa Kijom Kockar, Sloba je ponovo pronasao ljubav te stupio u brak sa Jelenom sa kojom je dobio i sina. Slobin fokus je sada usmjeren na porodični zivot te se primjećuju promjene i u njegovoj karijeri. Osim tog licnog puta Sloba ima snaznu vezu sa suprugom i njenom djecom iz prvog braka koji su ga prihvatili zaista dobro.