U njegovom zivotu od sada ništa neće biti isto! NAKON RAZVODA ŽIVOT MU SE RASPAO, NE VIDI NAPRED! (FOTO)

Nakon razvoda Zoran Pejić svima poznatiji kao Peja je vodio zivot kao samac. Voditelj Zoran Pejić je okončao svog brak sa suprugom Draganom prije nekoliko mjeseci a onda je odlucio da podijeli i svoja osjećanja nakon kraja te ljubavi i raspada veze sa suprugom mlađom od njega 25 godina. O braku Peje i Dragane koja je 25 godina mlađa od njega se spekulisalo i govorilo. nakon sto su odlucili da stave tačku na brak onda su se pojavili i detalji razvoda. prema tvrdnjama doslo je do sporazumnog razvoda braka. Njihov brak je trajao sest godina a sada je slobodan covjek i prija mu to.

“Mogu da kažem da sam ja celi zivot bio kao slobodan covjek. Bio sam u braku pet do sest godina ali sada zivim kao momak u sve u svemu dobro mi je. Covek se brzo prilagodi dobrim stvarima.”

Poznati voditelj je izrazio svoju zelju da se ostvari i u nekoj drugoj profesiji i izjavio je da bi volio da postane glumac.

“Zelim da budem glumac a Čkalja mi je uvijek bio idol. Trudio sam se održavati energiju, humor i salu i da pokazem svima to. Mislim da sam uspio ali Čkalja je zaista neponovljiv pa svi mozemo da se divimo njegovom humoru i ja bi volio to da pokazem.”

Peja nije krio odusevljenje svojim sinom:

“Jako sam ponosam ako roditelj, on se razvija u dobrog covjeka koji brine o majci i ocu. JA sam sretan. Sretan sam jer napreduje korak o korak.”

Priznao je i da nakon razvoda i on i Zlata održavaju super kontakt, te kada je Peja imao srčani udar Zlata mu je zaista bila velika podrška.