Dokaz! Stara koka voli piletinu. MALENI GRAD U NJEMU SVE SE ZNA- Glavni krivac za krah braka Meline i Harisa (FOTO)

Javnost je bila u velikom soku i nevjerici kada je kao bomba odjeknula vest da pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina nakon 22 godina braka su odlucili da stave tačju na odnos. Godinama su glasine kruzile ali sada od bliskih izvora se saznalo da je to istina.

Kako kazu glasine sve se raspalo onog trenutka kada su se preselili u veliku novu vilu. Muzičar je rekao da Melina vec neko vreme nije u stanu te je i odlucila da bude vise u svom stanu. onda su kruzila nagađanja da je prisutan tu jos jedan muškarac ali nista nije sto posto dokazano.

Kako se doznaje njihov odnas u pokusali da sastave prije mjesec dana kada je organizovano slavlje u njihovom domu ali do toga nije došlo. nije prošlo mnogo a oni su donijeli odluku o rastanku. Izvor navodi da je Melina preuzela sve obaveze da organizuje veliku proslavu i sve se cinilo super. Ali nakon nekog vremena glasine su se pojavile da su Melina i Haris stavili tacku na odnos.

Od 2017 do 2021. godine Haris je gradio veliku vilu na Senjaku gdje je ulozio preko 2 miliona eura. Naime pojavile su se glasine da ce nakon razvoda vila da pripadne Melini dok ce deca Kan i Đina da zive s Harisom.