U punom jeku razvoda oko nas, Zdravko Čolić šokirao sa izjavom: Ostavljen sam…

U 24 sata nova pjesma od Zdravka Colica “Biraj ti” je izazvala val kod fanova i svi su odusevljeni jer se vratio na scenu. Nakon nastupa on je odlucio da sada i napravi video snimak na kojem se vidi koliko je sretan jer je nova pjesma tu.

Ovo je sing koji je oznacio pocetak zbirke premijere koja ce da posluzi kao uvod za dugo ocekivani njegov album a to ce da bude 16-ti po redu.

“Biraj ti” je inace iskrena prica koja prodire u sjecanja i veliki broj emocija, te ponovo je rasplamsaan romansa iz proslosti koju je na kraju odredila Jelena. ovo je melodija koja ce vam izazvati suze radosnice, bit ce puno tuge ali vidjet ce te i veliki intezitet u svemu tome.

Medju komentarima koji su se pojavili moze da se procita taj koji pise “Cola i Merlin” to je inace bosanska medija. Cola je inace jedinsven, i ima talenat koji je najjaci. Kada se zamislja taj jedan idealni glas to je Zdravo Colic bez dileme.

Njegova najnovija pjesma je osvojila publiku nakon prvog slusanja, te je ovo duboko odjeknulo kod mnogih koji vole ovaj stil.

‘0stavljen sam, već drugo Ieto će od kad mi na prag ne doIaziš, usp0mene ne mogu da me uteše, nema mesta na k0jem nisi…’