U SOK 0D JABUKE JE D0DAVALA OVAJ ZAČIN: Za 30 DANA, sva odjeća joj je bila VELIKA

Održavanje dobrog zdravlja zahtijeva detoksikaciju tijela, s posebnim naglaskom na eliminaciju toksina i kemikalija iz crijeva. Sensa ističe važnost redovite detoksikacije crijeva za pravilno funkcioniranje metabolizma, što se može postići prirodnim putem konzumiranjem hranjivih i ljekovitih namirnica.

Predstavljajući vam napitak koji se obično naziva “piling crijeva”, predstavljamo vam recept koji se sastoji od 5 lako dostupnih sastojaka. Ne samo da je ovaj napitak savršen za one koji žele skinuti koji kilogram i potaknuti svoj metabolizam, nego se također toplo preporučuje osobama koje se bore s problemima zatvora i plinova. Ako želite krenuti na put mršavljenja i provesti kratku detoksikaciju, savjetujemo vam da isprobate ovaj recept. Za optimalne rezultate savjetuje se konzumiranje ovog napitka prije večere i 30 minuta prije doručka.

Za pripremu ovog recepta potrebni su vam sljedeći sastojci:

  • 250 ml nemasnog jogurta,
  • 100 ml vode,
  • 2 žlice mljevenih lanenih sjemenki,
  • 3 šljive
  • i 1 žlica grožđica.

Za pripremu ovog hranjivog napitka jednostavno pomiješajte sve sastojke u blenderu i miksajte dok ne dobijete homogenu smjesu. Uključivanje pića bogatih vlaknima u vašu prehranu može učinkovito riješiti probleme kao što su zatvor i nadutost. Štoviše, služi kao zdravija zamjena za uživanje u nezdravim grickalicama i slatkišima, što ga čini izvrsnom opcijom za one koji žele skinuti koji kilogram.