Udavala se tri puta a mužu otvoreno rekla da voli DRUGOG! Evo kako je Ceca Bojković govorila o tome što nema unuke i kako teče njen život

Svetlana Bojković je svoju karijeru glume pocela krajem 80.tih godina proslog vijeka i ona se pojavila u ulozi “Bolji zivot” Nakon toga njena karijera je krenula tada uzlaznom putanjom, ali nikada nije imala slicnu ulogu u svojoj karijeri kao sto je to bilo u hit seriji  o kojoj se i dan danas govori.

Nakon smrti svog supruga 1993. godine Ceca je bila prvo u vezi sa Mucijem sa svojim drugim supružnikom i sve je to bilo do smrti 2004. godine. Nakon toga 2011. godine je sklopila i treci brak a to je bio brak sa diplomatom Slavkom Kruljevićem.

Ceca je rođena u Zemunu 1947. godine a djetinstvo provodi na Vračaru. Otac Cvetko je služio tako česnik tada i dok je njena majka se posvetila tome da bude domacica. Cvetko Bojkovic je inace porijeklom iz Kumanova.

Od malih nogu ona je razvila strast prema klavoru, što joj je navelo da redovno osnovno obrazovanje ona upise u muzicku skolu. Nastavljajuci svoj put ona je nastavila skolovanje u Beogradskoj gimnaziji prirodno- matematickog smjera u srednju muzicku skolu. Ona kada je gledala svoju proslost i pokazala je kakav je to bio njen angazman.

Sa 21 godinu smo usli u brak sa osam godina starijim Milošem. Naša nezrelost je dovela do pogoršanja bračnih obaveza a nasa ljudskost je ostala netaknuta. Ova trajna ljudska veza je trajala do Miloševog zivota kada je imao 54 godine i onda smo oboje sklopili nove brakove. Ja sam se udala za reditelja Mucija Draškića a Miloš se ozenio glumicom Ognjankom Ognjanovićem sa kojom je dobio i sina Đorđa. Iako smo imali nove veze mi smo ostali bliski.