Kada sam otišla na vikendicu našla sam supruga sa LJUBAVNICOM! Pjevačica je doživjela pomračenje uma a onda se desilo ovo: “Izašao je iz sobe potpuno demoliran.”

Jako malen je procenat domacih pjevacica koje su na estradi jos od pocetka pa sve do danas. Pri tome mislimo na pjevacice koje su 30 plus godina na daskama koje inace zivot znace. Jedna od njih jeste i pjevacica Cakana. Ona je krenula sa pjevanjem krajem 80tih godina i ovo je njena prica sad ce te da vidite o cemu se radi.

Pjevacica Dragica Radosavljevic svima poznatija kao Cakana i njen suprug Nebojsa Negic su godinama imali skladan odnos i imali su dosta nemilih dogadjaja koje su jednostavno ostavili iza sebe. U njihovoj vezi je bila neka vesta zavisti jedan od drugog a pjevacica je zivjela zivot normalno. Zivo se sjeca jednog dogadjaja kako je rekla jako nemilog i neugodnog i ona je rekla da je to bila kao neka sala od njenog supuga “Glupo je da se glumi identetit neciji koji nije tvoj. Sada je vlastiti zivot jednostavno doveden do toga da je to terminologija. Iskrenost je jako bitna.

 

 

 

Tokom gostovanja u specijalu Zvezde Granda ona je rekla da je imala neopisivu zelju da se suoci sa Nebojsom  i u ovom slucaju sa nekom nepoznatom zenom. Emocije su je bile preplovile u tom trenutku i kaze da nikada nece to da zaboravi. Svim srcem je prihvatila sve sto se desava samo da bi istina izasla na vidjelo. Ona je bila u nevjerici kada je vidjela sta se tu desava. Nebojsa je izasao iz sobe sav skrhan otkricem a moj odgovor je tada iznenađujuci bio Poznata sam inace po svojoj karijeri. Cakana je publiku osvojila hitovima “Golube moj” “Hej mala, mala”