USKRŠNJA JAJA Za 10min.Jednostavna i Laka tehnika,a rezultat FENOMENALAN-Farbanje-SODOM BIKARBONOM

Surađujmo i napredujmo zajedno šireći vijest o mom kanalu dijeljenjem ukusnih recepata s vašim prijateljima na društvenim mrežama. Vaš će doprinos igrati ključnu ulogu u napretku i uspjehu moje platforme.

S navedenom količinom boje i priloženim komponentama moći ćete okititi ne samo 50 jaja, već i više. Obavezno je nabaviti najmanje 500 grama sode.

U jednom pakiranju nalazi se pet različitih okusa octa, svaki s volumenom od 150 ml i udjelom alkohola od 9%.

Za sam proces ukrašavanja uskrsnih jaja potrebno je imati ulje za premazivanje i salvetu za brisanje. U slučaju da kalup za muffine nije dostupan, kao alternativa se mogu koristiti manji kalupi. Morate biti oprezni kako biste izbjegli slučajno prolijevanje octa, jer će se on koristiti za preostala jaja.

Potpuno sam uvjeren da ćete u potpunosti uživati ​​u korištenju ove posebne tehnike bojanja uskrsnih jaja.

Odvojite trenutak kako biste pogledali video s uputama u nastavku, koji demonstrira proces izrade uskrsnih jaja pomoću sode bikarbone.

KAKO DA JAJA BUDU INTENZIVNO CRVENE BOJE: Bez kapi hemije, a potrebne su samo 2 namirnice koje sve domaćice imaju

Otkrijte metodu za postizanje jarke i intenzivne crvene nijanse na uskrsnim jajima.

Farbanje jaja nedvojbeno je najizvrsnija tradicija tijekom Uskrsa. Crvena boja, koja predstavlja čistu i žrtvenu Isusovu krv, upravo je nijansa koja bi trebala krasiti stražarnicu.

U današnje vrijeme postoje brojne metode za ukrašavanje i bojanje jaja, od kojih se većina uvelike oslanja na tvorničke boje koje sadrže razne kemikalije. Međutim, moguće je postići živopisnu crvenu nijansu korištenjem prirodnih sastojaka poput voća i začina. Dopustite mi da objasnim kako se to može učiniti.

Sok od višanja.

Za živopisnu i duboko zasićenu crvenu nijansu, sok od višnje je savršen izbor za bojanje jaja. Način je identičan kao i za bojanje luka – jednostavno jaja stavite u lonac, prelijte ih sokom od višanja te dodajte prstohvat soli i octa. Pustite jaja da se kuhaju u soku, a zatim ih ostavite da se ohlade prije rukovanja.

Paprika koja je samljevena u fini prah.

Prema Stilu, da biste skuhali jaja, pomiješajte litru vode s četiri žlice mljevene paprike, malo soli i malo octa. Važno je izbjegavati ljutu papričicu jer njena ljutina može prodrijeti u jaja kroz ljusku.