Draga Goco zar je moguće da si ovo dečakala- POGLEDAJTE KAKO SE KĆERKA LENA PONAŠA PREMA MAJCI! Ovo je prizor iz doma koji je svima slomio srce

Kćerka Goce Tržan je osoba koja je odlucila da bude udaljena i povecena iz javnosti. Iako je preslatka djevojka od 16 godina ona zivi normalan zivot kao i njeni vrsnjaci i izbjegava jednostavno medijsku pozornost. Samo je nekoliko situacija kada ona odluci da prati majku. upravo radi toga javnost je zelejla da sazna sve o njoj. Goca Tržan povremeno svoje pratitelje pocasti sa Leninom slikom i videom pa to uvijek naidje na neko odusevljenje. Kroz ove poglede mozemo da vidimo da Lena je zaista lijepa djevojka i da slici majci u mladjim danima.

 

Odlucili smo i da vidimo kakav je to odnos Goce i same pjevačice. Video koji je podijeljen na Tik Toku nasmijalo je sve koji su se slozili da Lena od majke nije naslijedila samo ljepotu nego i duhovitost svoje majke. Ono sto je posebno privuklo paznju jeste nacin na koji oni komuniciraju i to jeste kakvi su im maniri. Lena i njena majka su nevjerovatno  iskrene i imaju dobar odnos. Pjevacica Lena istice da je jako vazno kakva je to komunikacija u odgoju kceri i njihove veze. Ne cudi se da se ona opisuje kao djevojka koja ima razvijen stav i narav i dobila je slobodu da sa pjevacicom inace razgovara kao sa prijateljicom.