Uzmite pivo, običnu pastu za zube i spremite ovaj domaći trik: koristim ga godinama i preporučujem ga svima!

Za optimalno čišćenje i dezinfekciju vašeg doma, isprobajte ovu prepoznatljivu kombinaciju i uvjerite se u izvanredne rezultate.

Sastojci:

Za izradu nastavka za raspršivanje bočice paste za zube trebat će vam

  • 1/2 šalice piva,
  • zajedno s 2 žličice soli.

Početne mjere koje treba poduzeti:

Započnite prebacivanjem piva u za to predviđenu posudu, pazeći da uklonite višak pjene. Nastavite s ugradnjom soli u pivo, marljivo miješajući dok se potpuno ne otopi. Nakon toga, unesite 5 cm paste za zube u amalgam. Pomoću lijevka pažljivo ulijte smjesu u bocu s raspršivačem i snažno protresite kako biste postigli optimalnu konzistenciju.

Svojim obiljem aminokiselina, pivo posjeduje sposobnost da bez napora otkloni uporne mrlje. U kombinaciji s drugim jednostavnim sastojcima, ovaj pripravak postaje moćno rješenje za vraćanje slavinama izvornog sjaja. Osim toga, dezinfekcijska svojstva kuhinjske soli čine ovu domaću mješavinu savršenom za učinkovito dezinfekciju zahoda.

Nanesite ovu mješavinu prema potrebi za postizanje sjajnog završetka i uklanjanje upornih mrlja.

Za poboljšanje smjese može se dodati ocat i pasta za zube.

Ocat i pasta za zube, koji se obično nalaze u kućanstvima, imaju potencijal poslužiti kao učinkovita sredstva za čišćenje.

Osnovni materijali koji su potrebni:

Da biste napravili domaću otopinu za čišćenje, pomiješajte 1 šalicu tekućeg deterdženta za pranje posuđa, 1 žlicu paste za zube, 1 šalicu octa, 1 žlicu sode bikarbone i 1 šalicu hladne vode.

Početne mjere:

Pomiješajte sve sastojke u zdjeli, osiguravajući temeljitu smjesu bez grudica. Kada smjesa postane glatka, prebacite je u bočicu s raspršivačem za jednostavno nanošenje. Jednostavno raspršite smjesu na željenu površinu i obrišite je. Bit ćete iznenađeni fantastičnim rezultatima koje daje za vaše lonce i štednjake. Puno sreće u vašim nastojanjima čišćenja!