Večeras TAČNO U 22:24 sata stiže sudbinski događaj KOJI MIJENJA SVE: Donosi haos za 4 horoskopska znaka

U području astrologije česta je pojava da pomrčinu Sunca (14. listopada) naslijedi pomrčina Mjeseca, koja bi se trebala dogoditi danas točno u 22:24 u astrološkom znaku Bika, događaj koji će bez sumnje utjecati na sve značajne znakove zodijaka.

U nadolazećim tjednima očekuje nas izazovna astrološka faza dolaskom djelomične pomrčine Mjeseca u Biku. Ovaj nebeski događaj označava završetak životnog ciklusa i izaziva osjećaje nemira, tuge i emocionalnog nemira.

Bez sumnje, svaki horoskopski znak susrest će se s pomrčinama Mjeseca koje su znatno jače nego inače. S obzirom na to da Bik predstavlja stabilnost, osobito u smislu financija, pojedinci se mogu naći u borbi sa strahom od nedostatka sigurnosti u svom svakodnevnom životu.

Energija završetka i kulminacije često se povezuje s punim Mjesecom. Tijekom ove faze ono što je započeto tijekom mladog mjeseca ili ranijih faza mjesečevog ciklusa biva osvijetljeno u cijelosti.

S psihološkog stajališta, ovaj horoskop predstavlja ogroman izazov zbog potencijalnog nakupljanja ljutnje, napetosti i frustracije. Ključno je suzdržati se od donošenja odluka na temelju emocija tijekom ovog vremena. Umjesto toga, preporučljivo je odgoditi sve značajne odluke do drugog dijela studenog, kada će prevladavajući vremenski uvjeti biti pogodniji za povoljnije ishode.

BIK

Kako se pomrčina Mjeseca događa u vašem horoskopskom znaku, bit ćete među osobama koje će najdublje iskusiti njezine učinke. Stoga je ključno dati prednost svojoj dobrobiti i brinuti se o svom zdravlju. Tijekom ovog vremena vaši će se emocionalni odnosi suočiti s izazovima, a bit će dodatno opterećeni vaši odnosi s članovima obitelji. Kako se bliži 28. listopada, moglo bi vam biti sve teže kontrolirati svoje emocije, pa je preporučljivo prakticirati samoobuzdavanje.

LAV

Status nečije karijere može biti ugrožen, pa je ključno suzdržati se od agresivnog reagiranja na incidente koji se događaju na radnom mjestu. Postoje pojedinci koji mogu pokušati potvrditi svoju dominaciju unutar profesionalnog okruženja.

Vodenjak

Tijekom ovog razdoblja, ključno je riješiti sve obiteljske probleme ili neočekivane poremećaje koji se tiču ​​vaše životne situacije. Možda postoji mogućnost da se morate preseliti.

Škorpion

Na vašu kuću partnerstva izravno će utjecati nadolazeća pomrčina Mjeseca, što može dovesti do krize u vašem braku. Unutar carstva ljubavi postoji mogućnost da sukobi, frustracije ili skrivene tajne izađu na vidjelo.