Vedrana Rudar uputila Severini ove reči u svom STILU! “Veštice, zašto moramo da ti damo dete.”

Diskuskija koja vlada o Severini Vučković i sada njenom sinu Aleksandru ne jeneva nikako jer je ona nedavno objavila odliku Vrhovnog suda koji joj je oduzeo starateljstvo i dodijelio sada njenom bivšem partneru i ocu djeteta Milanu Popović. Odlučna je u svojoj namjeri da sada treba da zastiti svoje dijete i pjevačica je odlucila da se bori i da se otvoreno suprostavi sudskoj odluci da bude radzvojena od sina svog. Jako veliki broj zena pogotov majki podržava Severinu i ne mogu ad vjeruju da jedna majka proživljava sve ovo-

Sada je Vedrana Rudan na svoj nacin dala podšrku pjevačici.

“Dobila je od nje titulu najhrabrije zene u Hrvatskoj,” I kako kaže oduzimanje starateljstva Severini ne iznenađuje je jer je to ocekivano. Severina se u Hrvatskom drustvu ističe kao zena sa muskom energjom. Ona je zeljna slave, bogastva pa je i pribjegla radjanju djeteta da bi ostvarila svoje ambicije.”

Dok velikom brzinom sprema rucak za supruga ona je zakljucana iza vrata sigurnosti i jednostavno razmislja o intimnim trenutcima kasnije. Dok se posvetial kucanim poslovima on gasi televizor. Umjesto da prihvati svoju odluku da je ona posvećena majka i supruga ona je zeljela da zivi svoj zivot. Ali Severina postaje svjesna karaktera zemlje u kojoj zivi. Prema njenim riječima, glasno govori, duboko razmislja i sanja o sinu pored sebe.

Ono sto je poznato jeste da 99 posto hrvatica radja djecu nakon  razvoda. ne moze se zamjeriti Severin. Mi smo bake, zene koje imamo pravo na majcinstvo. Nakon razvoda ili rastave nas posao je da osiguramo dobrobit naše djece, i da im pružimo hranu, odjecu i obrazovenje.