DOBRO UPAMTITE SAVETE BABE VANGE ZA SREĆAN ŽIVOT, PUN PARA! 15 saveta za pun novčanik u 2024 godini

Po slici ste mogli da vidite da se ovdje radi o nasoj poznatoj slijepoj proročici Babi Vangi koja je bila jako poznat vidovnjak u Bugarskoj ali i na sire. Njena predviđanja su uvijek bila tačna ali i dan danas znaju se mnogi iznenaditi. Nikome nije jasno kako je tako neko ko nije imao culo vida mogao da sve to predviti i vidi sta ce se desavati u skorijoj buducnosti.

 

Naime kako su to mnogi vidjeli njoj je Bog oduzeo čulo vida ali je imala moc da vidi neke stvari i dešavanja. Osim predviđanja budućnosti Baba Vanga je znala da jako korisne stvari vidi. Ona je govorila o stvarima koji mogu da vam donesu sreću. Baba Vanga je vidjela i sudbinu velikom broju poznatih ličnosti a tu je bio i Saša Popović. Ona je vjerovali da ce nekoliko pravila da dovedu do toga da imate mnogo nacina za to. kAKO BI SREĆA DOSLA U VAS DOM MORATE DA IMATE STRANE VALUTE ALI U SREBRU.

Ako zelite da cuvate svoje bogastvo nikada ne ostavlajjte komad hljeba iza obroka, sve pijedite. Ne smijete bacati ni pokvaren hljeb jer ce to znaciti da vas bogastvo napusta- Dajte ga pticama ili zivotinjama nekim drugim. Ako vas zadesi nesreća morate posuti so po svakoj dasci na prozori ili dopustite da to prenoci na tom mjestu dok se sreća ne vrati u dom. Nakon toga metite so ne nikako da dirate rukama. Ako sa nekim podijelite radost morate tri puta da kucnete u drvo i tri puta da pljunete preko lijevog ramena da zlo za to ne bi culo-