Veliki hit na društvenim mrežama: Čovjek pjevao u autobusu 14 sati na putu od Sarajeva do Beča! PUTNICI PLAKALI I MOLILI (VIDEO)

Put koji je trajao vise od 14 sati i viralni video snimak koji se pojavio je snimljen na putovanju aubusom od Sarajeva pa sve do Beca. Tu se jasno vidi stariji gospodin koji je pjesmom odusevio sve putnike asada postaje i sve popularnije pogotov na platformi drustvenih mreza a u ovom slucaju Tik Tok.

Ceznja za Bosnom i voljenom domovinom, stihovima Sabana Saulica odjekivali su njegovom dusom i svi su vidjeli da je on presretan.

“Zelim da se vratim jer mi je sve dosadilo a srce mi ostaje u Bosni Voljenoj.” pjevao je on svo vrijeem to strastveno. Ali to nije bila jedina njegova melodija u repertoaru u tom trenutku.

U jednom video pise kako mu je um bio ispunjen obiljem mislima tokom 14-satne voznje, a nije ostavljao ni ti jednu pjesmu ni temu netaknutu i to je svima od pristunih jasno bilo.

@irhadskopljak1

Centrotrans Sarajevo-Beč

♬ original sound – Irhad

Mi samo mozemo da zamislimo kako je bilo ostalim putnicima koji su planirali sigurno da provedu tu lijepo i slobodno vrijeme, da odmaraju na putu ali od odmora nista nije bilo i svima je jasno bilo da se odmoriti nece.