Ona je ostavljena sama, na milost i nemilost! POGLEDAJTE u kakvoj tuzi i bijedi zivi legenda Mira Banjac! OD SVIH ZABORAVLJENA (FOTO)

U onom trenutku kada im se karijera polako blizi kraju svi ce glumci pokusati da napuste sve svoje urbana sredista i da potraze mir u nekim ruralnim sredistima. Upravo je to uradila i poznata Srpska glumica Mira Banjac koja je odlucila da iz Beograda ode za Novi Sad gdje je sada u prirodi i uziva i cesto se druzi sa svojim prvim susjedima i uziva u svojim penzionerskim danima.

Mira Banjac je uvijek bila cijenjena glumica te je osvojila i svijet sa svojim posebnim nastupima u Srbijanskoj kazalisnoj filmskoj i televizijskoj publici kod svih uzrasta.Njen talenat je zaista bogat bio i cijenjen od strane velikog broja ljudi.

Ona je dama rođena u Edviku 4. studenog 1929 godine i trenutmo sada u Novom Sadu  je sa sinom Branimirom Branom Jovanovicem. Iako ima 94 godine sada ona i dalje ima vitalnost i bavi se aktivno filmskim i televizijskim projektima. Mjestani govore o njoj jako cesto. Mira je ove godine napunila 93 godine i idalje je u njoj mladelacki duh. Oci su pune radosti u svakoj interakciji sa njom.

Sa svojom naravi jako cesto pomjeri granice dok  njen sin Branimir je uvijek u cudu. Ona je uvijek prisutna, druzi se sa susjedima i ne gleda razlike.

Mira se tokom svog zivota suocila sa velikim brojem prepreka ali o njima se ne treba govoriti. umjesto toga oduvijek je imala pozitivan stav i osmijeh poseban. Cesto je cujemo da radi na nekim pjevačkim vjestinama koje su joj potrebne za snimanja. Jako se veselimo njenoj ulozi u A Gae od Destiny jer smo primili vijest da uskoro ide snimanje. Dragan se jako cesto Miline sposobnosti i truda da ulozi sve da bi dobila uspjeh.