Veliki skandal se desio u bolnici: PORODILJI nudili da svojom BEBOM PLATI TROŠKOVE, RAČUNE U BOLNICI! Onda se desilo ovo (ŠOK) (FOTO)

Jako veliki skanadl se desio u bolnici. Naime porodilji su nudili da svojom bebom plati racun koji se skupio u bolnici! ZAISTA svi smo se sokirali sa tim kada smo vidjeli i nismo svjesni na sta su pojedinci zaista spremni radi neke svoje sreće. Ovaj slučaj koji je po mnogo čemu sokantan se desio u Indiji i to jednom paru koji se nalazi sada na rubu siromaštvu.

Te osobe nisu zastićene i sve su one izložene nepravdi, posebno jer su to sve nize klase. Stvar je u tome sto i policija ne obavlja posao kako treba i ne radi ništa da bi se ti građani zaštitili.

Njeno ime je Baibta Čaran i ona se porodila. Posto je bila siromasna i nije imala dovoljno novca da plati troškove liječenja onda su joj ljekari rekli nesto suludo. Da im proda bbebu i svi problemi da tako riješi troškove lijecenja. Vidjelu su da je to sjajna prilika da se zaradi. Ona je ostavila bebu u bolnici ali nije htjela da je proda.

Odlucula je da prijavi policiji sve. Natravno bolnica je radila na tome da sve to zataška što njima ne ide toliko teško jer se ovdje radilo o jako siromasnoj porodici. Ovoj porodici je nanesena velika nepravda jer su oni jako siromasni.