VELIKE SRPSKE ZVEZDE SU KRALJICE FOTOSOPA! Karlueša pljušti od celulita i strija a kada vidite Daru Bubamaru zgadit će vam se sve! NE LICI NA ONU KOJU OBJAVI

Kada se spomenu javne ličnosti kao sto mozete da vidite mi pisemo o nekim nasim pjevačicama koje nam dolaze sa estradne scene, moramo da budemo svjesni da sve slike koje objave su slike obrađene i to profesionalno. Oni pored toga sto ih poznati fotografi slikaju, imaju i velike i skupe programe za uređivanje i sredjivanje slika.

Iako nam Karleuša izgleda bezprijekorno, mozemo da vidimo da je ona puna celulita, i sada imate priliku da vidite u slikama koje smo vam ostavili ispod ovog teksta. Kada pogledate slike koje objavljuje na drustvenim mrežama mozete da vidite da ni ti jedan detalj na njoj nije toliko loš, jer se obraća pažnja na sve, da se svi dijelovi slike srede. Pored toga postoje i pjevačice kao sto je Dara Bubamara koja sliku promijeni do neprepoznatljivosti a mnogi govore da ima i zaposlene za to.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DARA

 

 

 

 

 

 

 

 

MAJA

 

 

vjerujemo da je i njih stid kada vide slike koje se sire po drustvenim mrežama. Siroke narodne mase nisu ni svjesne toga da njihovi zivoti nisu toliko savrseni koliko se o tome prica i kako oni predstavljaju.