VELIKI SKANDAL TRESE CRKVU: ČASNE SESTRE ZATRUDNILE TOKOM MISIONARSKOG PUTA! Nisu sigurne ko su očevi dece! ŠOK

Svijet je postao takvo mjesto gdje jasno mozemo da vidimo da se dešavaju razne stvari o kojima nikada nismo ni govorili ni mislili da ce se desiti. Sada smo za vas spremili jednu jako cudnu vijest koja ce vas vjerujemo sokirati i iznenaditi a vi pogledajte o cemu se ovdje tačno radi.

Ova vijest nam dolazi iz Rima i kada se pojavila odjeknula je kao bomba. NAime dvije časne sestre su tokom svog misionarskog puta koji je bio u Africi i trajao mjesec dana, ostale u drugom stanju. Kada su se vratile za Rim obje su se žalile da imaju problema sa stomakom, bolove ali i mučnine te niko nije mogao ni da predpostavi o cemu se radi.

Odmah su urađene pretrage gdje je odmah utvrđeno da se radi o trudnoći. Nio na samom pocetku nije mogao ni da predpostavi da se o tome radi- NAime govorilo se da je mozda posredi trovanje ili pak promjena klime. Sada se povodom svega oglasio i gradonačelnik koji je iskazao veliko zaljenje i izvinjenje jer se na ovaj nacin vijest pojavila u javnosti.

Obje časne sestre su zaista bile omiljene u svojim grupama a njihova grupa je pripadala gradu Mesine dok je druga sa Sicilije.